Churros gogosi spaniole
AVEM NEVOIE DE:11/2cana cu apa,1cana cu faina,1/2lingurita praf de copt,sare,ulei,1lingura zahar
CUM SE PROCEDEAZA;Intr-un vas pe foc se pune apa,sare,zahar,2linguri ulei si se tine pana se topeste zaharul;Intr-un castron se cerne faina amestecata cu praful de copt,apoi se adauga apa fierbinte amestecand energic sa nu se formeze cocoloase;se pune aluatul intr-un posh si se formeaza baghete direct in vasul cu mult ulei incins;se lasa focul mic pentru a se patrunde.
Se servesc calde pudrate cu zahar.
De regula aceste gogosi trebuie sa fie mai subtiri(nu ca ale mele),cat grosimea degetului mic,altfel riscati sa fie crude la mijloc.
CUM SE PROCEDEAZA;Intr-un vas pe foc se pune apa,sare,zahar,2linguri ulei si se tine pana se topeste zaharul;Intr-un castron se cerne faina amestecata cu praful de copt,apoi se adauga apa fierbinte amestecand energic sa nu se formeze cocoloase;se pune aluatul intr-un posh si se formeaza baghete direct in vasul cu mult ulei incins;se lasa focul mic pentru a se patrunde.
Se servesc calde pudrate cu zahar.
De regula aceste gogosi trebuie sa fie mai subtiri(nu ca ale mele),cat grosimea degetului mic,altfel riscati sa fie crude la mijloc.
tare byne tre sa fie! mi-ai facut o pofta...
RăspundețiȘtergere