Churros gogosi spaniole

AVEM NEVOIE DE:11/2cana cu apa,1cana cu faina,1/2lingurita praf de copt,sare,ulei,1lingura zahar
 CUM SE PROCEDEAZA;Intr-un vas pe foc se pune apa,sare,zahar,2linguri ulei si se tine pana se topeste zaharul;Intr-un castron se cerne faina amestecata cu praful de copt,apoi se adauga apa fierbinte amestecand energic sa nu se formeze cocoloase;se pune aluatul intr-un posh si se formeaza baghete direct in vasul cu mult ulei incins;se lasa focul mic pentru a se patrunde.
Se servesc calde pudrate cu zahar.
De regula aceste gogosi trebuie sa fie mai subtiri(nu ca ale mele),cat grosimea degetului mic,altfel riscati sa fie crude la mijloc.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme