Pandispan cu visine

Reteta o am de pe bucataras.ro de la Timea;la ea aceasta prajitura arata intr-un mare fel,adica minunat!!! la mine,mai putin bine!!

Eu am folosit visine de la congelator(in sfarsit ultima punga),in loc de prune
Ingrediente:4oua,6linguri zahar,200ml lapte,150ml ulei,350g faina,1praf de copt,2linguri zahar vanilat,1lingurita scortisoara
Glazura:50g ciocolata cu lapte,1lingurita unt
Ouale intregi se mixeaza cu un praf de sare 8-10min la viteza maxima,se adauga zaharul mixand in continuare,apoi ulei cate putin,laptele apoi faina amestecata cu praful de copt,acum amestecand cu o lingura sau spatula;se rastoarna compozitia in tava cu hartie de copt,deasupra se pun fructele apoi se pudreaza cu zaharul canilat amestecat cu scortisoara;se coace 30-35min.facand testul cu scobitoare
dupa ce s-a racit se taie in patrate si deasupra se fac dungi cu ajutorul unui posh in care a fost pusa ciocolata topita si amestecata cu zahar.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme