Budinca de paste cu ciuperci

Ingrediente:1pachet paste scurte,4-5 ciuperci mai mari,1ceapa,3oua,200ml lapte,200g branza de burduf,2linguri unt,2linguri parmezan,3linguri ulei de masline,sare,piper,patrunjel
Ceapa si ciupercile tocate marunt sau feliate,se calesc in ulei dupa care se condimenteaza;pastele fierte si scurse,se amesteca cu ciupercile,ouale batute cu lapte,apoi branza;se rastoarna intr-o tava termorezistenta unsa cu unt,se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 45min;cand e aproape gata,se presara parmezanul amestecat cu patrunjel tocat si se mai tine cateva min;se serveste calda,dar si rece e buna.

Un comentariu:

  1. imi plac budincile sarate mai ales ca la ingrediente poti jongla..........ce iti place ,ce ai in frigider.
    seara minunata!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme