Budinca de paste cu ciuperci
Ingrediente:1pachet paste scurte,4-5 ciuperci mai mari,1ceapa,3oua,200ml lapte,200g branza de burduf,2linguri unt,2linguri parmezan,3linguri ulei de masline,sare,piper,patrunjel
Ceapa si ciupercile tocate marunt sau feliate,se calesc in ulei dupa care se condimenteaza;pastele fierte si scurse,se amesteca cu ciupercile,ouale batute cu lapte,apoi branza;se rastoarna intr-o tava termorezistenta unsa cu unt,se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 45min;cand e aproape gata,se presara parmezanul amestecat cu patrunjel tocat si se mai tine cateva min;se serveste calda,dar si rece e buna.
Ceapa si ciupercile tocate marunt sau feliate,se calesc in ulei dupa care se condimenteaza;pastele fierte si scurse,se amesteca cu ciupercile,ouale batute cu lapte,apoi branza;se rastoarna intr-o tava termorezistenta unsa cu unt,se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 45min;cand e aproape gata,se presara parmezanul amestecat cu patrunjel tocat si se mai tine cateva min;se serveste calda,dar si rece e buna.
imi plac budincile sarate mai ales ca la ingrediente poti jongla..........ce iti place ,ce ai in frigider.
RăspundețiȘtergereseara minunata!