Ciulama de pui cu ciuperci 2

Cu putin timp in urma,am facut o ciulama de pui cu ciuperci ardeleneasca,acum am facut varianta mea,adica moldoveneasca;ambele retete sunt super delicioase
Ingrediente:1piept de pui,1ceapa,1pahar cu lapte,300ml smantana,1lingura cu faina,300g ciuperci,3linguri ulei,sare,piper
In tigaia cu ulei se caleste pieptul taiat julien impreuna cu ceapa tocata marunt iar dupa cateva minute ciupercile feliate;dupa ce a scazut apa din ele,se adauga laptele si 1pahar cu apa,dupa care se lasa la fiert 10min;in acest timp se amesteca smantana cu faina bine si se rastoarna peste pui;se mai lasa pana se ingroasa amestecand,se condimenteaza,dupa care se serveste,cum altfel decat cu mamaliguta,dar si cu muraturi.

2 comentarii:

  1. vaaai, e preferata mea! Iar culoarea gogonelelor e fermecatoare!
    Te pup scumpa mea! Sa ai o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate