Supa crema de bostan

Ingrediente:2felii de bostan,4mere ionatane,1ceapa,4catei de usturoi,1cm radacina de ghimbir,1cutie lapte de cocos,1lingura pasta sau praf de curry,sare,miez de seminte de bostan prajite
Crutoane:4-5felii de paine,3linguri ulei de masline,1lingurita praf de usturoi,piper
Bostanul se pune intr-o tava si se tine la cuptor 30min;intr-un vas se pune la fiert merele curatate de seminte  si taiate,ceapa,usturoiul,ghimbirul si bostanul copt si curatat de coaja;dupa ce au fiert,se strecoara,se paseaza cu blenderul vertical,piureul obtinut se amesteca cu praful de curry,laptele de cocos,supa de la fiert,pentru a obtine o consistenta cremoasa dupa dorinta fiecaruia,se condimenteaza si se mai lasa doar 1-2 clocote;
Pentru crutoane se ung feliile de paine cu ulei,se presara praful de usturoi si piper,se taie cubulete,se pun in tava si se tin la cuptor 10-15min

Supa se serveste calda,deasupra cu miez de seminte si alaturi crutoane.

4 comentarii:

  1. adevarul e ca romanul in afar de dovleac la cuptor nu prea obisnuieste sa faca, dar ma bucur sa vad tot mai multe gospodine care incearca tot felul de retete cu dovleac..asta imi usna si mie, ar trebui sa fac mai multe retete:))) apetianta supa ta

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nici nu am facut si nici nu am mancat niciodata dar sunt tare curioasa si voi gusta de la tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bostan cu mere ???
    Nu poate fi decat delicios, desi nu am mancat niciodata.
    Dar zau ca-mi vine sa vin pina la tine Lulu si sa gust....
    Bravo tie !
    Te tzuc cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce supa buna si aromata! imi place mult ce ai facut aici!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme