Pui italian

Ingrediente:1piept de pui,1dovlecel,4linguri coniac,3linguri ulei de masline,100g prosciutto crudo,100g mozzarella,6rosii cherry,3catei de usturoi,4linguri smantana,busuioc,rozmarin oregano verde
Pieptul feliat,se caleste in ulei,pe ambele parti,se stinge cu coniac,sre flambeaza apoi se scoate;in uleiul ramas se pune dovlecelul taiat pe diagonala,prajit apoi scos
Pe felia de carne se pune o felie de dovlecel,se infasoara cu prosciuto,deasupra o felie de mozzarella iar peste branza rosii taiate cubulete amestecate cu busuioc si rozmarin taiate marunt;se da la cuptor 5min apoi se serveste cu sos facut din restul de rosii date la blender,amestecate cu sare,busuioc,usturoi pisat,oregano tocat,rasturnat in tigaia in care s-a prajit puiul si dovlecelul,apoi totul amestecat cu smantana
Este un pui super,ultra delicios!!
Imi pare rau ca nu am mai multe poze dar sunt retete mai vechi,facute cu mult timp in urma,cand nici nu stiam ce inseamna blog.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme