Tort cu banane

Ingrediente blat:4oua,4linguri zahar,2linguri cacao,zahar vanilat,3linguri faina
Crema:400ml frisca,3linguri coniac,2linguri cacao,
In plus:4-5banane,1cana zeama de compot
Pentru blat galbenusurile frecate cu un praf de sare,zahar si arome,se adauga albusurile spuma,apoi faina amestecata cu cacao si cernuta;totul se amesteca cu o paleta dupa care se rastoarna in forma de tort cu hartie de copt si se coace 40min
Pentru crema,frisca se amesteca cu coniacul si cacao
Blatul copt se taie,se insiropeaza,se pune crema intre foi,se imbraca cu frisca si se pudreaza cu fulgi de ciocolata

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme