Quiche Lorraine

Ingrediente:200g kaiser,partea alba de la un praz,3linguri ulei de masline,300g branza de capra sau ori ce alta branza,7oua,200ml smantana,1pachet foitaj
Tava de tort se captuseste cu aluat
Intr-o tigaie cu ulei se calesc kaiserul si prazul taiate marunt,se condimenteaza si se rastoarna jumatate in forma;deasupra se pun bucatele de branza,3oua intregi si 4galbenusuri amestecate cu smantana,apoi restul de ceapa si se da la cuptor 30min dupa care se serveste calda.

2 comentarii:

  1. Cat de bine poate sa arate!Mi-ai facut pofta!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmmm, ce bunatate! Daca mai are si praz, clar e pe gustul meu :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate