Quiche Lorraine
Ingrediente:200g kaiser,partea alba de la un praz,3linguri ulei de masline,300g branza de capra sau ori ce alta branza,7oua,200ml smantana,1pachet foitaj
Tava de tort se captuseste cu aluat
Intr-o tigaie cu ulei se calesc kaiserul si prazul taiate marunt,se condimenteaza si se rastoarna jumatate in forma;deasupra se pun bucatele de branza,3oua intregi si 4galbenusuri amestecate cu smantana,apoi restul de ceapa si se da la cuptor 30min dupa care se serveste calda.
Tava de tort se captuseste cu aluat
Intr-o tigaie cu ulei se calesc kaiserul si prazul taiate marunt,se condimenteaza si se rastoarna jumatate in forma;deasupra se pun bucatele de branza,3oua intregi si 4galbenusuri amestecate cu smantana,apoi restul de ceapa si se da la cuptor 30min dupa care se serveste calda.
Cat de bine poate sa arate!Mi-ai facut pofta!Pupici!
RăspundețiȘtergereMmmm, ce bunatate! Daca mai are si praz, clar e pe gustul meu :))
RăspundețiȘtergereTe pup!