Pate de ficat cu cascaval

Este un foarte bun mic dejun pentru copii dar si pentru parinti si restul familiei;
Ingrediente:500g ficat de pasare sau curcan,1morcov,1ceapa,1telina mica,1catel mic de usturoi,150g unt,100g cascaval,sare
Ficatul bine curatat si spalat,il punem la fiert impreuna cu ceapa,morcov si telina curatate si taiate;dupa ce au fiert foarte bine,le scurgem,adaugam usturoiul,sare dupa gustul fiecaruia,jumatate din cantitatea de unt si facem o pasta fina cu blenderul vertical;punem pateul in vase mici,iar separat topim restul de unt intr-o tigaie,adaugam cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici iar dupa ce s-a format o pasta turnam in vase peste pate,nivelam suprafata si lasam la frigider pana a doua zi cand se poate servi pe paine prajita alaturi de o cana cu ceai,lapte sau cafea.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate