Pilaf cu rata

Ne place mult pilaful,mai ales cand avem o pasare crescuta la curte!

AVEM NEVOIE DE::pulpele de la rata,1ceapa,2linguri cu ulei,1ceasca cu orez,3cesti cu apa,sare,piper iar cate o data mai adaug si ciuperci,modul de pregatire fiind acelas;ceapa calita impreuna cu ciupercile iar la apa,se adauga 1ceasca in plus

Pulpele cu pielea crestata,le punem intr-o tigaie de teflon fara ulei,ca sa-si lase grasime;le scoatem intr-o cratita,adaugam grasimea lasata de pulpe si mai adaugam 2linguri cu ulei,ceapa taiata marunt iar dupa ce s-a calit adaugam apa si lasam sa fiarba pulpele la foc mic cu capac;daca in timpul fierberii a mai scazut apa,mai adaugam putin apoi orezul,dam vasul la cuptor 20min,dupa cre se poate servi.

3 comentarii:

  1. Ohoooooo....ce bunatate !
    Minunat arata rata asta....
    Te tzuc si sa ai o duminica desavarsita !

    RăspundețiȘtergere
  2. ooo, chiar azi am mancat piept de rata cu cartofi copti :)
    Mii de imbratisari si cele mai frumoase ganduri se indreapta catre tine! Pup!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme