Pilaf cu rata
Ne place mult pilaful,mai ales cand avem o pasare crescuta la curte!
AVEM NEVOIE DE::pulpele de la rata,1ceapa,2linguri cu ulei,1ceasca cu orez,3cesti cu apa,sare,piper iar cate o data mai adaug si ciuperci,modul de pregatire fiind acelas;ceapa calita impreuna cu ciupercile iar la apa,se adauga 1ceasca in plus
Pulpele cu pielea crestata,le punem intr-o tigaie de teflon fara ulei,ca sa-si lase grasime;le scoatem intr-o cratita,adaugam grasimea lasata de pulpe si mai adaugam 2linguri cu ulei,ceapa taiata marunt iar dupa ce s-a calit adaugam apa si lasam sa fiarba pulpele la foc mic cu capac;daca in timpul fierberii a mai scazut apa,mai adaugam putin apoi orezul,dam vasul la cuptor 20min,dupa cre se poate servi.
AVEM NEVOIE DE::pulpele de la rata,1ceapa,2linguri cu ulei,1ceasca cu orez,3cesti cu apa,sare,piper iar cate o data mai adaug si ciuperci,modul de pregatire fiind acelas;ceapa calita impreuna cu ciupercile iar la apa,se adauga 1ceasca in plus
Pulpele cu pielea crestata,le punem intr-o tigaie de teflon fara ulei,ca sa-si lase grasime;le scoatem intr-o cratita,adaugam grasimea lasata de pulpe si mai adaugam 2linguri cu ulei,ceapa taiata marunt iar dupa ce s-a calit adaugam apa si lasam sa fiarba pulpele la foc mic cu capac;daca in timpul fierberii a mai scazut apa,mai adaugam putin apoi orezul,dam vasul la cuptor 20min,dupa cre se poate servi.
O mancare pe placul alor mei!
RăspundețiȘtergerePupici!
Ohoooooo....ce bunatate !
RăspundețiȘtergereMinunat arata rata asta....
Te tzuc si sa ai o duminica desavarsita !
ooo, chiar azi am mancat piept de rata cu cartofi copti :)
RăspundețiȘtergereMii de imbratisari si cele mai frumoase ganduri se indreapta catre tine! Pup!