Pui cu sos de rodie

Ingrediente:1piept de pui,1iaurt,3catei de usturoi,1lamaie,ulei de masline,sare,piper,menta oregano,dafin,1ceapa rosie,1rodie
Pieptul taiat fasii,il punem intr-un bol cu iaurt,sare,piper,usturoi pisat,dafin,menta,oregano,suc de la 1/2lamaie si leliile de la a doua jumatate,2-3linguri cu ulei de masline,amestecam totul bine,acoperim si lasam la frigider pana a doua zi.

In tigaie cu 2-3linguri ulei de masline,adaugam pieptul scos din iaurt,il lasam sa se rumeneasca,adaugam ceapa taiata julien,zeama de la rodie si semintele,mai lasam cateva minute,condimentam dupa gust,apoi servim cu orez,deasupra cu seminte de rodie si patrunjel.

2 comentarii:

  1. Multumesc pentru idee! Suna foarte interesant si aromat!

    RăspundețiȘtergere
  2. No...asta musai trebuie incercat !Minunat tre'sa mai fie...

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate