Budinca de lapte

Ingrediente:500ml lapte,2linguri malai,2linguri faina alba,4linguri zahar,1cutie mica de crema de branza,1lingurita apa de flori de portocal,1lingura apa de flori de trandafir,fructe de orice fel
Intr-un vas,amestecam 400ml laptecu zahar si branza;cu restul laptelui amestecam faina alba si malaiul dupa care-l incorporam in vasul de pe foc,amestecand pana se ingroasa;oprim focul,adaugam cele doua ape dupa care portionam in boluri,deasupra punem fructe si dam la frigider cateva ore;la servire radem ciocolata deasupra.

4 comentarii:

  1. o reteta extrem de interesanta, o voi tine minte pentru cel mic! Cred ca e perfecta vara, rece...

    RăspundețiȘtergere
  2. Waw...ce buna trebuie sa fie !!!
    Chiar...rece de la frigider, cu siguranta e un deliciu !
    Te tzuc draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,da,da..............si eu vreau o portie.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme