Carne cu sos

Acest fel de mancare este preferatul meu si l-as manca la orice ora fara restrictie;nu am poze din timpul prepararii pentru ca este foarte simpla reteta iar mie cand mi se face pofta,o fac imediat fara sa ma mai gandesc la poze.
Ingrediente:250g pulpa de porc,1lingura condimente pentru carne de porc,4catei de usturoi,1pahar vin alb,sare,piper,1ceasca rosii taiate din conserva,2linguri ulei,cartofi,unt si lapte pentru piure
Carnea,spalata,taiata in cubulete mici o condimentam,apoi o punem sa se prajeasca in ulei incins;dupa ce s-a aurit,adaugam vinul si lasam sa fiarba incet15-20min;dupa acest timp,adaugam 1pahar cu apa,usturoiul pisat si rosiile;mai lasam alte minute pana se formeaza sosul,dupa care condimentam dupa gust si servim cu piure de cartofi si salata.

4 comentarii:

  1. O mancare pe gustul meu.Zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place! Nu m-as supara nici daca e cu mamaliguta in loc de piure.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place.
    O primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand mai faci sa ma chemi si pe mine la masa,:) imi place foarte mult....pup!!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme