Chec cu inima de ciocolata

Ingrediente blat1:3oua,6linguri de zahar,3linguri ulei,5linguri faina,1/2lingurita praf de copt,sare,vanilie
Ingrediente blat2:100g unt,50g ciocolata,1/2cana zahar,2oua,1/2cana faina,1lingura cacao,1/2lingurita praf de copt,sare,vanilie
Vom incepe cu blatul2;intr-un bol amestecam faina cu cacao,sare si praf de copt cernute
Untul si ciocolata topite in baie-marie apoi dam la rece
Intr-un alt bol mixam ouale cu zahar si vanilie pana-si dubleaza volumul,adaugam ciocolata mixand in continuare apoi faina,acum amestecam cu o spatula;rasturnam compozitia in tava de placinta cu hartie de copt si lasam la cuptor 30min iar dupa ce s-a racit,cu forma decupam inimioare.
Pentru blatul2,facem o bezea din albusuri si zahar,adaugam galbenusurile pe rand,vanilia,apoi faina amestecata cu un praf de sare si praful de copt amestecand cu spatula.
in tava de chec cu hartie de copt(eu am folosit vasul de yena oval)asezam inimioarele una langa alta,deasupra rasturnam compozitia,nivelam suprafata si dam la cuptor 30min;dupa ce s-a racit,turnam deasupra ciocolata topita apoi feliem si servim.
Delicios si cu aspect!!
Sursa de inspiratie trudelights.ro!

3 comentarii:

  1. CE FRUMOS ARATA!! FLICITARI DRAGA LULU!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mamaaaaaaaaaaaaaaaaa ca fain mai arata !!!
    Multumesc mult ca mi-ai spus sectretul cu inimioarele.
    Te tzuc si iti doresc o zi minunata !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu iti multumesc ca mi-ai dezvaluit secretul cu inimioarele. De tinut minte! Felicitari pentru tot ce faci! Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme