Chiftelute cu sos de ciuperci

Ingrediente:500g carne tocata de curcan,1ceapa mica,3-4catei de usturoi,sare,piper,2felii de paine inmuiate in lapte,1ou,verdeata,cimbru
Sos:1cutie rosii in bulion,taiate,2linguri ulei,1ceapa mica,500g ciuperci,1frunza de dafin,pentru a aroma sosul,fiecare ce doreste;eu am pus putin tarhon,putin rozmarin si putin di condimentul preferat,piper cu lamaia de la kotany
Intr-un castron amestecam ingredientele pentru chiftelute omogenizand totul foarte bine,formam chiftelute rotunde,le punem in tava pe hartie apoi la cuptor 20-30min.in acest timp,in cratita cu ulei calim ceapa tocata marunt,adaugam ciupercile feliate,dafinul,dupa cateva min.rosiile,lasam sa fiarba incet pana se formeaza un sos apoi adaugam chiftelutele,daca e nevoie adaugam putina apa,dupa cateva clocote condimentam si mai lasam sa fiarba 10min la foc mic dupa care se poate servi ca atare sau cu o garnitura;eu am folosit paste cu spanac.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme