Cus cus cu pui

Ingrediente:1piept,1ceasca cu cus-cus,1ceapa,2catei de usturoi,1/2ardei rosu,1lingura bulion,sare,piper,nucsoara,busuioc,menta,patrunjel,ulei de masline,20g unt
Pieptul taiat in bucati mai mici,condimentat,il prajim in 3linguri de ulei dupa care-l scoatem;in tigaie punem ceapa la calit ardeiul,usturoi zdrobit,bulionul,adaugam o cana de supa de pui,carnea,punem capacul si lasam sa fiarba incet;dupa ce a scazut condimentam cu nucsoara,sare,piper
Pentru cus-cus,am folosit reteta mea;
Punem la fiert intr-un vas mic 1ceasca cu apa,un praf de sare,untul iar cand incepe sa clocoteasca,adaugam aceeasi ceasca cu cus-cus,oprim focul si punem capac;dupa 10min,amestecam cu o furculita,adaugam busuioc,menta dupa gustul fiecaruia si se serveste pe farfurie cu puiul alaturi si ornat cu patrunjel verde.
Sursa de inspiratie Dana Cristea
Pup Dana si multumesc!!
Nu ajungi tu pe aici dar poate afli de la cineva!

3 comentarii:

  1. Si noi mancam destul de des cuscus ca garnitura. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. mmm...ce bunatate, imi place foarte mult cum arata!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa inteleg ca ti-ai reparat blogul?
    Acum te-ai pornit pe confectionat si postat! Felicitari pentru rabdarea ta de a sta in bucatarie atata timp! Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme