Cotlet tiganesc

Ingrediente:2cotlete de porc,200g ciuperci pleutorus,100g sunca de Spania(asta am avut-o in casa,este din comert)1ceapa,1pahar vin rosu,1borcan rosii in bulion(puse de mine din toamna),2-3catei mari de usturoi,2linguri faina,3linguri ulei,sare,piper,dafin,cimbru,boia dulce si iute,patrunjel
Cotletele usor batute,se trec prin faina apoi se prajesc pe ambele parti,dupa care se scot pe farfurie;in uleiul ramas,calim sunca taiata suvite,o scoatem,apoi ciupercile feliate iar dupa ce a scazut apa din ele,se scot langa sunca;daca nu mai e ulei in tigaie mai adauga 2linguri si calim ceapa tocata marunt,adaugam vinul si lasam sa fiarba 1-2min,pana se evapora alcoolul,adaugam rosiile pasate si lasam pe foc pana scade;adaugam cimbru,boia,dafin,carnea,2cani cu apa si lasam acoperit pe foc 40-50min;dupa acest timp adaugam ciupercile,sunca,usturoiul pisat,patrunjel verde,mai lasam 5min,apoi servim cu piure de cartofi si salata.
Este foarte delicioasa!!

2 comentarii:

  1. Deci...pot sa fiu tigancusa pentru o zi si sa vin sa gust bunatatea asta ?
    Duminica senina sa ai soro, te tzuc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc si cu siguranta te poti preface intr-o tigancusa ca-i bun tare cotletul!
    Pup!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate