Cotlet tiganesc

Ingrediente:2cotlete de porc,200g ciuperci pleutorus,100g sunca de Spania(asta am avut-o in casa,este din comert)1ceapa,1pahar vin rosu,1borcan rosii in bulion(puse de mine din toamna),2-3catei mari de usturoi,2linguri faina,3linguri ulei,sare,piper,dafin,cimbru,boia dulce si iute,patrunjel
Cotletele usor batute,se trec prin faina apoi se prajesc pe ambele parti,dupa care se scot pe farfurie;in uleiul ramas,calim sunca taiata suvite,o scoatem,apoi ciupercile feliate iar dupa ce a scazut apa din ele,se scot langa sunca;daca nu mai e ulei in tigaie mai adauga 2linguri si calim ceapa tocata marunt,adaugam vinul si lasam sa fiarba 1-2min,pana se evapora alcoolul,adaugam rosiile pasate si lasam pe foc pana scade;adaugam cimbru,boia,dafin,carnea,2cani cu apa si lasam acoperit pe foc 40-50min;dupa acest timp adaugam ciupercile,sunca,usturoiul pisat,patrunjel verde,mai lasam 5min,apoi servim cu piure de cartofi si salata.
Este foarte delicioasa!!

2 comentarii:

  1. Deci...pot sa fiu tigancusa pentru o zi si sa vin sa gust bunatatea asta ?
    Duminica senina sa ai soro, te tzuc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc si cu siguranta te poti preface intr-o tigancusa ca-i bun tare cotletul!
    Pup!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme