Papricas de cartofi

Imi place foarte mult papricasul si de data asta l-am facut fara carne;a fost(ca s-a terminat foarte repede),super bun!!!
AVEM NEVOIE DE:500g cartofi,2ardei grasi colorati,3linguri ulei,1ceapa,2linguri paprika,3catei de usturoi,sare,piper
Galuste:1cana apa minerala,3linguri ulei,faina,sare,piper
CUM SE PROCEDEAZA:In cratita cu ulei calim ceapa taiata marunt sau fideluta,ardeiii taiati suvite,1lingurita sare,cartofii curatati si taiati cubulete,1-2cani cu apa cat sa cuprinda cartofii si lasam sa fiarba acoperit la foc mic;dupa ce cartofii sunt fierti,adaugam paprika,usturoiul pisat,condimentam dupa gust,adaugam galustele,mai lasam sa fiarba 5min,apoi se poate servi.
Pentru galuste,amestecam intr-un vas apa minerala cu ulei,sare,piper,faina,amestecam energic cu telul fara sa se formeze cocoloase;compozitia trebuie sa fie ca o smantana,putin mai groasa.
Luam cu lingurita din aluat si le dam drumul in vasul cu apa si vegeta care clocoteste pe foc;le lasam sa fiarba 15-20min apoi le scoatem cu spumiera si le adaugam in cratita cu cartofi.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme