Tarta tatin

Ingrediente:1cana zahar,100g unt,6mere,1lingura scortisoara,4oua,4linguri faina,4linguri zahar,100g stafide
In cratita pe foc punem zaharul,dupa ce s-a topit adaugam untul,apoi merele curatate si taiate cubulete,stafidele,scortisoara,amestecam pana se inmoaie apoi dam deoparte;intr-un vas frecam galbenusurile cu zahar,adaugam faina apoi albusurile batute spuma cu un praf de sare;rasturnam compozitia peste mere si dam la cuptor 30min iar dupa ce s-a racit putin,o rasturnam pe un platou si servim simpla sau cu frisca;recomandarea mea e sa fie servita rece si tor recomandarea mea e ca sa se puna mai putin zahar!!!!

2 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme