Budinca de cozonac

In situatia in care v-a ramas ceva cozonac sau pe viitor daca va ramane,va recomand aceasta budinca delicioasa dar bunatatea ei,se vede atunci cand e servita calda,cu o cupa de inghetata;mmmmm,o bunatate!!!
Ingrediente:1/2cozonac mai tare,300ml lapte,5oua,3linguri zahar,arome,stafide
Cozonacul taiat in cubulete il punem intr-un vas;ouale mixate bine cu zahar,arome,un praf de sare,adaugam laptele si turnam jumatate peste cozonac;dupa ce s-a imbibat bine,punem intr-o forme termorezistenta unsa cu unt,deasupra stafidele sau merisoare cum am pus eu si turnam restul de lapte;lasam la cuptor 30-40min dupa care servim taiata pe farfurie alaturi de o cupa de inghetata.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme