Dulceata de capsune cu merisoare

O alta reteta facuta cu Gelfix,la fel de buna si vor mai urma si altele,pentru ca le-am descoperit,aroma,culoarea si sa vorbim sincer,sunt si mai economicoase!!!
Ingrediente:700g capsune,100g merisoare uscate(de la plafar),200ml suc de mere(din comert),1plic sare de lamaie Dr.Oetker,1pachet Gelifiant cu fructoza Dietetic Dr,Oetker
Capsunele curatate,bine spalate sub jet de apa,taiate marunt,la fel si merisoarele,le amestecam bine cu sucul de mere,sarea de lamaie si gelifiant,totul pe foc mic pana incepe sa fiarba;mai lasam sa clocoteasca 3-4min,inlaturam spuma,apoi punem dulceata in borcane curate,infiletam capacele,rasturnam borcanele si le lasam 5min apoi le depozitam la camara.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme