Musaca cu paste

Ingrediente:1punga paste,2linguri ulei,1ceapa,2catei de usturoi,400g carne tocata de vita,2linguri bulion,400g rosii,2foi de dafin,1cana supa de vita,1ou,50g branza rasa,15g unt,15g faina,300ml lapte,sare,1ceasca vin
Calim ceapa si usturoiul tocate in ulei bine incins,adaugam carnea,o lasam pana se albeste si s-a evaporat tot sucul,adaugam bulionul,dupa 2min rosiile curatate de coaja si tocate marunt,dafinul,supa,sare si piper;lasam sa fiarba incet 40min;la jumatatea timpului adaugam si vinul apoi continuam fierberea;in acest timp facem sosul bechamel din unt,faina si lapte,condimentam cu sare si piper iar dupa ce s-a racit putin,incorporam oul batut.
In tava punem jumatate din paste fierte,deasupra carnea,acoperim cu restul de paste,rasturnam sosul,presaram branza sau cascavalul ras si lasam la cuptor 30min;
Le servim imediat dar si reci sunt bune(daca mai raman)!!!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme