Vinete umplute cu carne

Ingrediente:2vinete,200g carne tocata de porc sau ori ce alta carne,2catei de usturoi,1ceapa,1pahar mic de vin alb,100ml ulei,1cana suc de rosii,2-3linguri cascaval ras,1rosie
Vinetele spalate,sterse,taiate in doua pe lung,le scoatem miezul cu grija,le pudram cu sare si le lasam cu taietura in jos;in tigaia cu ulei incins calim ceapa,usturoiul tocate marunt,adaugam carnea,miezul de la vineta taiat marunt si le lasam 10-15min;adaugam vinul si lasam sa fiarba pana scade,condimentam,umplem vinetele,le punem intr-un vas,deasupra sosul de rosii,acoperim vasul cu o folie de aluminiu si lasam la cuptor 20min;scoatem vasul,presaram pe fiecare vanata cascavalul si mai lasam la cuptor 5-10min
Le servim inediat.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme