Pui pane cu sos de rosii picant

Ingrediente:4pulpe dezosate,sare,piper,cimbru,2catei de usturoi,1ceasca faina alba,1ceasca pesmet,2oua,ulei pentru prajit,piure de cartofi pentru garnitura
SOS:500g rosii,1lingurita boia iute,sare,putin cimbru
Carnea de la pulpe o portionam in bucati mai mici,le dam cu un praf de sare si le lasam deoparte;intr-un bol pisam bine usturoiul,adaugam ouale,piper,cimbru si batem bine;trecem carnea prin faina,ou,pesmet,o punem la prajit in ulei incins apoi le scoatem pe prosoape de hartie.
Rosiile oparite,decojite,taiate,le punem intr-un vas pe foc si lasam sa fiarba 10min;dupa acest timp trecem prin sita rosiile,piureul rezultat il punem din nou pe foc,adaugam boia,sare,cimbru iar dupa ce s-a ingrosat il rasturnam in sosiera
Servim puiul pe platou alaturi de piure de cartofi,deasupra cu sosul de rosii.

2 comentarii:

  1. Mmm Lulu ce bunatate de mincare si picanta,felicitari pe linga ca arata asa bine e si foarte gustoasa:)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme