Pui pane cu sos de rosii picant
Ingrediente:4pulpe dezosate,sare,piper,cimbru,2catei de usturoi,1ceasca faina alba,1ceasca pesmet,2oua,ulei pentru prajit,piure de cartofi pentru garnitura
SOS:500g rosii,1lingurita boia iute,sare,putin cimbru
Carnea de la pulpe o portionam in bucati mai mici,le dam cu un praf de sare si le lasam deoparte;intr-un bol pisam bine usturoiul,adaugam ouale,piper,cimbru si batem bine;trecem carnea prin faina,ou,pesmet,o punem la prajit in ulei incins apoi le scoatem pe prosoape de hartie.
Rosiile oparite,decojite,taiate,le punem intr-un vas pe foc si lasam sa fiarba 10min;dupa acest timp trecem prin sita rosiile,piureul rezultat il punem din nou pe foc,adaugam boia,sare,cimbru iar dupa ce s-a ingrosat il rasturnam in sosiera
Servim puiul pe platou alaturi de piure de cartofi,deasupra cu sosul de rosii.
SOS:500g rosii,1lingurita boia iute,sare,putin cimbru
Carnea de la pulpe o portionam in bucati mai mici,le dam cu un praf de sare si le lasam deoparte;intr-un bol pisam bine usturoiul,adaugam ouale,piper,cimbru si batem bine;trecem carnea prin faina,ou,pesmet,o punem la prajit in ulei incins apoi le scoatem pe prosoape de hartie.
Rosiile oparite,decojite,taiate,le punem intr-un vas pe foc si lasam sa fiarba 10min;dupa acest timp trecem prin sita rosiile,piureul rezultat il punem din nou pe foc,adaugam boia,sare,cimbru iar dupa ce s-a ingrosat il rasturnam in sosiera
Servim puiul pe platou alaturi de piure de cartofi,deasupra cu sosul de rosii.
Mmm Lulu ce bunatate de mincare si picanta,felicitari pe linga ca arata asa bine e si foarte gustoasa:)
RăspundețiȘtergereImi place mult si e foarte bun!
RăspundețiȘtergere