Tocana de vara cu pui

Aceasta tocanita este preferata mea,mai ales cand alaturi se afla si o bucata de mamaliguta si cartraveti de vara pusi la murat;un deliciu!
Ingrediente:1pui,500g ceapa,500g ardei grasi,1ardei iute,1kg de rosii,100ml ulei,3cartofi,1frunza de dafin,3-4catei de usturoi,1/2lingurita zahar,sare,piper
Puiul curatat,portionat,spalat,il punem intr-un vas mai mare in ulei incins,impreuna cu ceapa,ardeiii taiate cubulete mai mari,dupa cateva minute adaugam rosiile taiate la fel sau le putem da la blender,usturoiul tocat marunt,dafinul,1cana cu apa si lasam sa fiarba incet cu capac;dupa ce a scazut adaugam 2cani cu apa,cartofii cubulete,bulionul,1lingurita sare si dam vasul la cuptor pentru 40min;cand este gata,potrivim de gust si adaugam verdeata.
Servim calda cu mamaliguta si castraveti murati de vara.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme