Pastai la borcan

Ingrediente:fasole pastai,sare
Nu am pus ingredientele fixe pentru ca fiecare avem procurate legumele de la terte persoane din gradini;doar sare punem 1lingura rasa la litru de apa.
Pastaile curatate,spalate,le punem intr-un vas cu apa si sare pe foc,le lasam 5-10min,le scoatem intr-un vas cu apa rece si gheata,le scurgem,le impartim in borcane,daca sunt prea lungi le taiem,umplem borcanele cu apa de la fiert,pentru siguranta punem deasupra la fiecare borcan si 1/2aspirina,infiletam capacele si fierbem borcanele 10min din momentul in care apa incepe sa fiarba;lasam sa se raceasca in apa dupa care le depozitam la camara.
Fasolea pastai,se mai poate conserva pentru iarna folosind aceeasi metoda de oparire,iar dupa ce au fost scoase din apa rece si bine scurse,se pun in pungi de plastic sau pungi speciale pentru congelat si se pun la congelator.

2 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme