Curcan cu paste2
Ingrediente:500g carne de curcan,1ceapa,3linguri ulei,1borcan sos de rosii cu busuioc,1punga paste scurte,sare,piper
Carnea cubulete,o calim in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt,adaugam 1-2polonice cu apa de la fiertul pastelor,lasam sa fiarba incet iar dupa ce a scazut apa,adaugam borcanul cu sos,pastele fierte si scurse,amestecam,condimentam si servim ornata cu busuioc verde.
Se mai poate servi si cu sosul deasupra pastelor,fara sa mai fie amestecate.
Carnea cubulete,o calim in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt,adaugam 1-2polonice cu apa de la fiertul pastelor,lasam sa fiarba incet iar dupa ce a scazut apa,adaugam borcanul cu sos,pastele fierte si scurse,amestecam,condimentam si servim ornata cu busuioc verde.
Se mai poate servi si cu sosul deasupra pastelor,fara sa mai fie amestecate.
Pastele sunt preferatele Dianei,asa ca o trimit la masa!
RăspundețiȘtergerePup!