Rasol de peste

Ati incercat vreo data aceasta varianta de rasol de peste???daca nu,timpul inca nu este trecut,de aceea va recomand!!
Ingrediente:peste alb sau un alt peste fara oase,500g fasole pastai,4cartofi,2rosii,1capatana de usturoi,3linguri ulei,sare
Intr-un vas punem la fiert pentru 5-10min pestele impreuna cu 1lingura de sare;in alt vas punem la fiert tot cu 1lingura de sare,cartofii curatati si pastaile de asemenea curatate si spalate;dupa ce toate sunt fierte le scoatem pe un platou acoperit si tinut undeva la cald.
Usturoiul curatat,bine pisat,frecat cu ulei apoi amestecat cu piureul de rosii,sare si piper.
Servim rasolul pe farfurie peste,pastai,cartofi si bineinteles mamaliguta.
Nu am facut si alte poze pentru ca mi-era prea foame si m-am grabit sa termin mai repede!!
Mmmm ce-mi place rasolul si nu numai rasol,peste in general!
Un alt an 2017,alta farfurie
Tot 2017,dar de aceasta data,am gasit si raci,am luat doar 4bucati pentru mine ca sotul meu nu mananca asa ceva!!!


Un comentariu:

  1. Nu am mancat pana acum,dar cu siguranta am sa incerc si eu reteta!


    In sfarsit reusesc sa las si eu comentarii,am urmarit absolut fiecare postare cu drag.
    Pupici multi!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme