Briose cu ciocolata si ghimbir

200g ciocolata,60g unt,2oua,3linguri ulei,100g faina,100g zahar,100g ghimbir proaspat ras,1praf de copt,sare,4lingurite coniac,esenta de rom,coaja rasa de lamaie si portocala,cateva nuci,2cubulete de ghimbir confiat
Topim ciocolata intr-un vas pe bain-marie impreuna cu unt iar dupa ce dam deoparte si s-a racit putin adaugam esenta de rom si coniac amestecand energic;batem galbenusurile cu zaharcoaja de citrice si ghimbirul ras,adaugam ciocolata topita,mixam in continuare cu ulei,incorporam miezul de nuca taiat,ghimbirul confiat cubulete mici,faina amestecata cu praf de copt iar la sfarsit albusurile batute spuma cu un praf de sare si putina zeama de lamaie;dupa ce totul este omogenizat,punem in forme si lasam la cuptor 30min.
Se pot servi pudrate cu zahar sau cu toping de ciocolata alba.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme