Gratin de ravioli cu gorgonzola

Acum vin cu doua retete super delicioase din a doua caricica primita de la Mosu francez,dar asta are si recipiente in care sa pun produsul preparat;vor mai urma si altele
Ingrediente:1punga de ravioli umplute cu branza,200ml smantana lichida,150g branza gorgonzola,50g parmezan ras,1lingurita rasa cu nucsoara,sare,piper
Punem pastele la fiert in apa cu putina sare,in acelas timp pregatim si sosul;intr-un vas pe foc punem smantana,branza,amestecam pana se topeste apoi adaugam piper si nucsoara
Punem in vasele mici cate 2ravioli,completam cu sos,deasupra putin parmezan si lasam la cuptor 20min;in vasele mai mari pune mai multa compozitie,cred ca v-ati dat seama
Se servesc imediat,sunt absolut delicioase.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate