Taboule

Stiu,veti spune ca nu asa ceva este salata Taboule dar ceea ce va prezint aici este un cous-cous cu legume iar francezii o numesc taboule(fara h la urma);am aici si reteta de tabouleh la care va ganditi(cu h la urma)
Ingrediente:3rosii,1ceapa,1ardei gras rosu,4linguri ulei de masline,2cesti cu apa,1ceasca cous-cous,1lingura bulion,sare,piper,1lingurita menta uscata,1lingurita busuioc uscat,1lingurita coriandru uscat(in situatia in care nu le aveti proaspete),1lingura zeama de lamaie
Rosiile,ceapa si ardeiul curatate,spalate,taiate in cubulete mai mari,le calim in ulei,adaugam bulionul,apa,condimentam cu sare,piper,zeama de lamaie,busuiocul,menta,coriandru iar cand incepe sa clocoteasca adaugam cous-cousul,punem capacul,oprim focul,iar dupa 10min,amestecam usor cu furculita si se poate servi cu verdeata deasupra.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme