Hamburgher cu ou poshat

Am vazut la Master chef cu vedete aceasta reteta si atat ce a laudat-o bucatarul Scarlatescu,incat a doua zi am plecat dupa ingrediente si am facut-o si eu;acum ce sa va spun,este super bun  doar pentru o singura gustare,sa nu riscati sa spuneti ca puteti manca 2portii!!!
Ingrediente:300g carne tocata fin de vita,vitel,1ceapa rosie,2avocado,oua,sare,piper,otet,2linguri ulei de masline,1lamaie,putin cimbru
Pregatim crema de avocado;punem intr-un bol pulpa fructului stropita cu zeama de lamaie sa nu oxideze,o pasam bine,amestecam cu 1/2ceapa rosie tocata fin sau data pe razatoare,sare si frecam bine adaugand cate putin ulei de maslina,ca la salata de vinete apoi punem bolul acoperit la frigider
Pentru hamburgher,punem carnea intr-un vas,adaugam 1/2ceapa rosie tocata fin,sare,piper,putin cimbru uscat si amestecam bine cu mana adaugand cate putin ulei;dupa ce s-a odihnit 20min,formam hamburgherii si-i punem pe gratarul de tefal incins,cate 2min.pe fiecare parte;
Intr-un vas cu il de apa,punem 1lingurita cu sare,2linguri otet iar dupa ce incepe sa clocoteasca,dam drumul usor la oua si le tinem 3-4min;le scoatem pe o farfurie sa se scurga de apa
Servim pe un platou,o insula de pasta de avocado,deasupra hamburgherul iar peste el oul poshat si presaram putin piper.

4 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme