Desert la pahar

Ingrediente:4galbenusuri,6linguri zahar,1l de lapte,esenta de vanilie,1plic amidon alimentar(150g),ornamente de ciocolata sau 200g ciocolata rasa
Jeleu:1borcan compot de caise,2plicuri gelatina,2linguri zahar
Punem laptele pe foc impreuna galbenusurile frecate cu zahar,amidonul si esenta de vanilie;amestecam continuu cu telul pana se formeaza o budinca;dupa ce s-a racit foarte bine,incorporam ciocolata,umplem paharele pana la jumatate si le dam la rece.
Scurgem caisele din compot,facem un piure,adaugam zeama din compot,punem intr-un vas pe foc impreuna cu zaharul,amestecam pana se topeste fara sa lasam sa fiarba,dam vasul deoparte si incorporam gelatina hidratata;cand compozitia este gelatinoasa,impartim in pahare peste crema si decoram cu suvite de lamaie.
Lasam la frigider pana in momentul servirii.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme