Parjoale cu mix mexican

Ingrediente:500g carne tocata de curcan,1ceapa,sare,piper,putin cimbru,1ou,2felii de paine inmuiate in lapte,ulei pentru prajit,4linguri faina,1punga mix mexican,1lingura unt,verdeata
Intr-un castron amestecam carnea cu ceapa tocata foarte fin,sare,piper,oul batut,painea,omogenizam totul foarte bine apoi formam chiftelute plate sau rotunde,le trecem prin faina si le prajim in ulei dupa care le scoatem pe prosoape de hartie
Legumele mexicane le punem intr-un vas cu apa si putina sare pe foc pentru 10-15min;le scurgem,le adaugam in tigaia cu unt incins si le lasam 2-3min
Servim pe farfurie legumele alaturi de parjoale.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme