Gratar cu legume mexicane

Ingrediente:4cotlete de porc,5linguri ulei de masline,1/2lamaie,sare,piper,putin cimbru,1punga de mix legume mexicane cu orez, 1lingura unt,1pahar mic cu vin alb,frunze de busuioc
Carnea usor batuta cu ciocanul de snitele,o punem intr-un castron cu sare,piper,cimbru,ulei,zeama de lamaie,amestecam sa patrunda bine,acoperim si lasam 30min.
In tigaia cu unt incins,rasturnam punga cu legume,adaugam vinul,dupa ce a scazut condimentam cu sare si piper,adaugam busuiocul taiat marunt si servim pe farfurie alaturi de gratar
Aici nu am prea multe poze,pentru ca am avut musafiri si am sarit peste acest procedeu.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme