Pastrav si cartofi ducess

Ingrediente:4buc.pastrav,4linguri faina,sare,piper,ulei pentru prajit
Cartofi ducess:500g cartofi,sare,piper,nucsoara,1ou
Sos de usturoi:1capatana de usturoi,3linguri ulei de masline,sare,piper,lapte batut,putin busuioc uscat,zeama de lamaie(optional)
Pestele curatat,spalat,uscat,condimentat,il trecem prin faina apoi il prajim in ulei uncins
Pentru ducess,facem un piure de cartofi fierti,foarte bine pasati amestecati cu sare,piper,nucsoara,ou batut;punem continutul intr-un posh si facem forme preferate direct in tava pe hartie de copt apoi lasam tava la cuptor sa se rumeneasca.
Pentru sosul de usturoi,facem un mujdei fin din usturoiul curatat,bine pisat,condimentat,frecat cu ulei,apoi amestecat cu lapte batut si putin busuioc
Servim pe farfurie pestele,alaturi ducess si un bol cu sos.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme