Inghetata de caise
Am inceput seria inghetatelor,daca tot am aparatul de inghetata si acum cand i-am descoperit secretul,parca-mi vine sa le fac zilnic
Ingrediente:500g caise,250g iaurt cu caise,4linguri miere,200ml smantana lichida,200ml frisca lichida sau praf
Caisele spalate,cu samburii scosi,se pun intr-un vas cu apa pe foc pentru 3-4min dupa ce a dat primul clocot
Se scurg apoi iar dupa ce s-au racit se paseaza,se amesteca cu iaurt,smantana,frisca batuta si mierea
Dupa omogenizare,se rastoarna in masina de inghetata,si se proceseaza 30min iar dupa acest timp daca nu s-a facut,se pune cuva la congelator,amestecand din cand in cand cu telul ca sa rezulte o inghetata fina
Se serveste cu caramel deasupra.
Ingrediente:500g caise,250g iaurt cu caise,4linguri miere,200ml smantana lichida,200ml frisca lichida sau praf
Caisele spalate,cu samburii scosi,se pun intr-un vas cu apa pe foc pentru 3-4min dupa ce a dat primul clocot
Se scurg apoi iar dupa ce s-au racit se paseaza,se amesteca cu iaurt,smantana,frisca batuta si mierea
Dupa omogenizare,se rastoarna in masina de inghetata,si se proceseaza 30min iar dupa acest timp daca nu s-a facut,se pune cuva la congelator,amestecand din cand in cand cu telul ca sa rezulte o inghetata fina
Se serveste cu caramel deasupra.
Dupa ce le fieri oleaca, nu trebuiesc decojite ???
RăspundețiȘtergereCum crezi tu ca pot rezista la oasa bunaciune ?
Vreau si eu......
Te tzuc !
Nu Sidy,le pasezi bine cu blenderul vertical si nu se mai simte coaja daca e fiarta;pup si eu!!
RăspundețiȘtergereTi-am mai spus ca blogul tau este pestera cu comori. Intr-o zi voi fi Ali Baba. :) Didi
RăspundețiȘtergereMmmm Didi,ma simt flatata!! multumesc si te mai astept!!
RăspundețiȘtergeream preparat-o si certific, este foarte buna si se face usor. Didi
RăspundețiȘtergere