Cartofi la cuptor

Toate gospodinele fac asemenea reteta,doar ca fiecare are metoda ei de preparare;acum vin si eu cu metoda mea care bineinteles este cea mai buna!!!!fiecare spune asa, nu????
INGREDIENTE:1kg de cartofi,1ceapa,1capatana mica de usturoi,1cutie de rosii cubulete,sare,piper,cimbru uscat,20ml ulei,1ardei gras rosu
Pentru salata:varza alba,morcov,sare,ulei,otet
In tigaia cu ulei,calim ceapa,jumatate din capatana de usturoi si ardeiul,toate taiate cum doreste fiecare,adaugam cutia cu rosii,lasam pe foc mic pana scade sosul,
dam deoparte,condimentam cu sare,piper,1lingurita de cimbru,1lingura vegeta cine foloseste,amestecam apoi rasturnam in vasul cu cartofi curatati si taiati in felii groase
amestecam totul bine,apoi rasturnam cartofii in tava,adaugam apa cat sa-i cuprinda apoi lasam la cuptor 40-45min
In acest timp pregatim salata:varza taiata fideluta,frecata cu putina sare,morcovul ras pe razatoarea cu ochiuri mari,totul pus intr-un castron,condimentata cu sare,ulei de masline si otet balsamic sau de mere;cartofii dupa ce sunt gata,se servesc imediat cu salata de varza





0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme