Peste pane

Am facut tot felul de retete cu peste,dar asa ceva nu am facut niciodata;acum i-a venit randul!!
INGREDIENTE:1kg fileuri de peste,3oua,sare,piper,cimbru,3catei de usturoi,3linguri faina,apa minerala,ulei pentru prajit
Pestele dezghetat,taiat in bucati mai mici,condimentat cu sare se lasa deoparte;pentru aluat,se bat ouale cu sare,piper,cimbru,usturoi pisat,se adauga faina apoi apa minerala si se amesteca pana ce aluatul devina ca si un aluat de clatite,putin mai gros;se trec bucatile de peste prin acest aluat si se pun la prajit in mult ulei incins
se scot pe prosoape de hartie ca sa mai absoarba uleiul din ele apoi se serveste cu lamaie




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme