Prepelita la cuptor
Dupa ce am terminat borsul de prepelita,a venit randul felului principal pe care l-am mancat eu(copiii nu mananca carne,scuzati cacofonia!!)
INGREDIENTE:prepelita scoasa din bors,6ciuperci,2rosii,100ml vin alb,4catei de usturoi,sare,piper,cimbru,1crenguta de rozmarin,1ceasca cu suc de rosii,cartofi,3-4linguri cu ulei
Punem prepelita condimentata cu sare,piper si putin cimbru intr-un vas termorezistent,in jurul ei ciupercile curatate
acoperim cu rondele de rosii
punem si crenguta de rozmarin,pudram cu sare,adaugam sucul de rosii,vinul si ulei;lasam la cuptor 30-40min
Servim,adica eu,prepelita pe un pat de piure inconjurata de ciuperci si rosii;un deliciu!!
INGREDIENTE:prepelita scoasa din bors,6ciuperci,2rosii,100ml vin alb,4catei de usturoi,sare,piper,cimbru,1crenguta de rozmarin,1ceasca cu suc de rosii,cartofi,3-4linguri cu ulei
Punem prepelita condimentata cu sare,piper si putin cimbru intr-un vas termorezistent,in jurul ei ciupercile curatate
acoperim cu rondele de rosii
punem si crenguta de rozmarin,pudram cu sare,adaugam sucul de rosii,vinul si ulei;lasam la cuptor 30-40min
Servim,adica eu,prepelita pe un pat de piure inconjurata de ciuperci si rosii;un deliciu!!
Aha...m-am lamurit acum ! Inca mai ai retete din Franta !
RăspundețiȘtergereImi place cu ce ai combinat-o , trebuie sa fie buna de tot. Pacat ca pe la noi nu am vazut prepelite. Poate prin magazinele din capitala, sa fie....
Te tzuc sister !