Legume cu orez


INGREDIENTE:4linguri ulei de masline,1ceapa,1ardei gras rosu,1morcov,1dovlecel mic,1telina mica,6ciuperci,100ml vin alb,1cutie de rosii in bulion,sare,piper,1ceasca orez
In vasul cu ulei incins se pun pe rand morcovul si telina taiate cubulete,dovlecelul de asemenea,ceapa si ardeiul taiate tot cubulete dar mai mari iar dupa ce s-au inmuiat se adauga si ciupercile feliate

dupa ce a scazut apa din ciuperci,se adauga vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul se adauga 2cani cu apa si se lasa sa fiarba 20min
se adauga apoi orezul spalat,se pune capacul si se lasa la foc mic 15-20min sau se da vasul la cuptor(eu la cuptor fac orice fel de reteta cu orez)
Intre timp se potriveste de gust cu sare si piper apoi se serveste imediat.
Da data asta am cam dat-o in bara pentru ca am facut (vorba Anei)orez cu legume,nu legume cu orez!!!se mai intampla!!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme