Rulouri de lasagna umplute

M-au dat peste cap cu regimul vegetarian copiii mei;nici nu mai stiu ce sa le mai fac;acum cu foile de lasagna,am vrut sa fie ceva mai altfel si mi-a reusit.
INGREDIENTE:1cutie foi de lasagna(nu intra toate dar nu aveti cum sa cumparati doar 6),250g branza ricota sau tofu,2dovlecei mai mari,rozmarin verde,1punga cu rucola,sare,piper,nucsoara,suc de rosii
Intr-un castron se amesteca branza cu jumatate din cantitatea de rucola si cateva ace de rozmarin taiate marunt,se adauga sare,piper si 1/2lingurita nucsoara;se amesteca totul bine apoi se lasa deoparte
Dovleceii taiate fasii lungi si subtiri,se presara cu sare apoi se pun pe gratar cate 1min pe fiecate parte
Se fierb apoi foile de lasagna in apa cu putina sare,dupa care se scot in apa rece;foile trebuie sa fie moi si maleabile sa nu se rupa cand se lucreaza cu ele;se pune o foaie tamponata cu hartie de bucatarie pe ambele parti pe un tocator,se unge cu branza,deasupra se pun 2felii de dovlecel si se ruleaza

Am spus sa se tamponeze cu hartie pentru ca altfel nu se lipeste branza pe foaie;se taie ruloul obtinut in jumatate si se pun intr-un vas uns cu ulei sau unt
se adauga in vas sos de rosii cat sa le cuprinda apoi se da vasul la cuptor 30min
Se servesc imediat cu rucola ramasa stropita cu putin ulei de masline si otet balsamic




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme