Somon la tava

Acest peste,este de fapt un alt fel de peste prajit cu deosebirea ca nu se poate manca cu mamaliguta,veti vedea de ce;in rest este incredibil de bun si-l recomand tuturor consumatorilor de peste.
Ingrediente:bucati mari de peste(eu am avut somon),3linguri mustar Dijon,4-5linguri maioneza,2oua,1cana cu pesmet,sare,piper
Intr-un bol seamesteca mustarul cu maioneza,in altul ouale batute si intr-o farfurie pesmetul
Se unge pestele condimentat cu sare si piper cu amestecul de mustar si maioneza,se trece prin ou batut
apoi prin pesmet
Se pun bucatile de peste pe hartie de copt sau de aluminiu in tava si se lasa la cuptor pana se rumenesc
Se scot pe farfurie si se servesc imediat cu lamaie;datorita sosului de mustar si maioneza,nu se poate servi cu mamaliguta
Sunt crocante,si cu un gust deosebit;merita incercat!!





0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme