Paste cu ragu de peste

Recomand o alta reteta din Italia cu peste, mult prea delicioasa;de fapt mie-mi place tot ce inseamna peste!!
INGREDIENTE:600g peste alb,2ramuri de rozmarin,1ceapa,2catei de usturoi,5-6linguri ulei,sare,piper,patrunjel verde,paste
Pestele curatat,spalat(eu am avut fileuri),se fierbe in apa cu sare si rozmarin 15min;se scoate(apa se pastreaza),se curata de oase si piele si se lasa deoparte
In tigaia cu ulei incins se caleste ceapa,usturoiul tocat,se adauga pestele bucatele ,2cani de apa de la fiert,sare,piper si se lasa pe foc pana scade
Se scoate 2linguri de sos pentru ornat iar restul se amesteca cu pastele fierte,scurse si cu patrunjel tocat
Se serveste imediat!!


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme