Inel cu struguri

Am cumparat niste struguri,am mancat mai mult fortat cateva boabe, pentru ca nu aveau nici un gust asa ca am facut o prajiturica super buna,super pufoasa,super delicioasa si cu asta am spus tot!!!!!
Avem nevoie de:150g unt moale(la temperatura camerei)150g zahar,150g faina,2oua mari,1lingura praf de copt,3-4linguri lapte tot la temperatura camerei,esenta de portocale,boabe de struguri
Se face o crema pufoasa din unt si zahar,se adauga ouale pe rand mixand energic dupa fiecare,apoi faina cu praful de copt,se amesteca cu telul iar la sfarsit se incorporeaza laptele cu esenta
Se rastoarna in forma de inel sau alta forma(daca nu este de silicon,unsa cu unt si tapetata cu faina),deasupra boabele de struguri,o parte pudrate cu faina ca sa nu se lase in aluat
si se lasa la cuptor la foc mic pana se rumeneste iar marginile se desprind usor de forma
Se rastoarna pe un platou se pudreaza cu zahar pudra,se feliaza si se serveste






0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme