Pizza napoletana

Acum vin cu o alta pizza italiana dupa cum se observa!!
AVEM NEVOIE DE:
aluat pentru blat pe care-l gasiti aici
UMPLUTURA:
1cutie cu rosii cubulete
6fileuri de anchoa
200g branza mozzarella
50g masline fara samburi
cateva felii fine de prosciutto
2linguri oregano uscat
Foaia intinsa de 3mm,se pune pe o hartie de copt sau silicon in tava de la aragaz,apoi  rosiile
deasupra cubulete de mozzarela,fileurile de anchoa taiate,rondele de masline,rulouri de prosciutto
deasupra se presara oregano si putin din sosul de la rosii apoi se lasa la cuptor 20min dupa care se serveste imediat
Nu mi-am inchipuit ca aceste fileuri sunt atat de sarate ca nu mai puneam si nici nu le-am gustat inainte;asa ca va avertizez daca folositi aceste fileuri vreo data sa le gustati inainte!!



0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate