Pizza cu spanac
Am venit si cu ultima pizza;dupa cum am spus si la prima pizza,din 500g faina am facut cate una singura,cu 5 feluri de umplutura
M-am jucat intr-o zi geroasa cu aluatul in bucatarie!!
AVEM NEVOIE DE:
aluat pentru blat si-l gasiti aici
UMPLUTURA:
10cubulete de spanac congelat
1lingura ulei de masline
1ceapa mica
1ceasca cu lapte
sare
piper
4felii de bacon
50g masline fara samburi
branza mozzarella
oregano
Cat timp creste aluatul,ne ocupam de spanac;in tigaia cu ulei se caleste ceapa taiata julien,se adauga spanacul dezghetat si scurs,dupa ce s-a evaporat apa se adauga laptele,sare,piper si se lasa pe foc pana scade
Blatul intins de 3mm,se pune pe hartie de copt sau de silicon in tava de la aragaz,se intinde spanacul pe toata suprafata,se pune cu lingura sucul de rosii ramas de la pizzele facute,
apoi cubulete de mozzarella,bacon taiat subtire,rondele de masline,oregano,se aduna marginile spre interior,si se tine la cuptor 20min
Se serveste imediat cu ketchup deasupra!
M-am jucat intr-o zi geroasa cu aluatul in bucatarie!!
AVEM NEVOIE DE:
aluat pentru blat si-l gasiti aici
UMPLUTURA:
10cubulete de spanac congelat
1lingura ulei de masline
1ceapa mica
1ceasca cu lapte
sare
piper
4felii de bacon
50g masline fara samburi
branza mozzarella
oregano
Cat timp creste aluatul,ne ocupam de spanac;in tigaia cu ulei se caleste ceapa taiata julien,se adauga spanacul dezghetat si scurs,dupa ce s-a evaporat apa se adauga laptele,sare,piper si se lasa pe foc pana scade
Blatul intins de 3mm,se pune pe hartie de copt sau de silicon in tava de la aragaz,se intinde spanacul pe toata suprafata,se pune cu lingura sucul de rosii ramas de la pizzele facute,
apoi cubulete de mozzarella,bacon taiat subtire,rondele de masline,oregano,se aduna marginile spre interior,si se tine la cuptor 20min
Se serveste imediat cu ketchup deasupra!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!