Pulpe cu garnitura de mazare

Mi s-a facut pofta de mancare de mazare,dar nu oricum,ceva mai altfel!!! asa ca am pus o pulpa la tava in cuptor iar din mazare am facut un sote si gata pofta,mi-a trecut!!

AVEM NEVOIE DE:1pulpa,1cana cu mazare congelata,1ceapa,1cartof,morcov,sare,piper,2catei de usturoi,1lingurita bulion,2linguri ulei
MODUL DE PREGATIRE:
Pulpa spalata,crestata,condimentata cu sare,piper,putin cimbru,se pune intr-un vas de yena cu 1pahar apa si se tine la cuptor pana se rumeneste
In acest timp in tigaia cu ulei se caleste ceapa si usturoiul,mazarea fiarta,cartoful taiat sferturi sau cuburi,1polonic cu apa de la fiertul mazarii,bulionul,morcovul iar dupa ce a scazut si totul este fiert se condimenteaza si se opreste focul

Stiu ca la sote nu se pune cartof dar eu am pus,nu-i nici o nenorocire iar ce am facut aici nu-i adevaratul sote dar de aceasta data am mers pe vorba romanului"merge si asa"!!!
Se serveste pe farfurie pulpa iar alaturi mazarea.

3 comentarii:


  1. Mai da repede iti trece tie pofta !Si cu bunatatea de zeama de la mazare ( aia care se vede in poza) ce ai facut ?
    Buna rau mazarica ta....

    RăspundețiȘtergere

  2. Mai da repede iti trece tie pofta !
    Si cu bunatatea de zeama de la mazare ( aia care se vede in poza) ce ai facut ?
    Buna rau mazarica ta....
    Te tzuc soro !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei soro,cateodata se mai pune deoparte pentru catei impreuna cu oase si ceva paine;nimic nu se arunca!!!
    Pup!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme